15 dingen die vrouwen niet op een eerste date willen horen

eerste date
Je bent mooi aangekleed, je controleert je haar en je make-up nog een keer en je stapt op de fiets voor een date met een wildvreemde. Misschien heb je hem online ontmoet of heb je een blind date via een vriendin, hoe dan ook, er zijn zoveel lieve woorden die je graag in je oor gefluisterd zou willen hebben. Maar er zijn ook bepaalde dingen die je niet wil horen, en zeker niet op een eerste date. Wat voor date het ook is, hier zijn de top vijftien dingen die je niet wilt horen op een eerste date.

1 Ik heb eigenlijk nog nooit een serieuze of langdurige relatie gehad
2 Ik haat labels als “vriendin”
3 Je ziet er anders uit dan op de foto
4 Ik date veel
5 Ik kom net uit een slechte relatie
6 Mijn ex past nu thuis op de kinderen
7 Laten we morgen weer afspreken
8 Eigenlijk woon ik nog steeds samen met mijn ex
9 Ik heb niet echt een hobby
10 Ik woon bij mijn ouders om geld te besparen
11 Zou je het erg vinden dat ik mijn mobiel op tafel zet? Ik verwacht een telefoontje.
12 Ik ben een ex drugsverslaafde/alcoholist
13 Ik werk op dit moment niet omdat ik mezelf probeer te vinden
14 Ik zou je de volgende keer graag zien in een jurk
15 Gaan we de rekening delen?

Geef een reactie

Door op de site te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren", dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten