7 vragen die je jezelf moet stellen om te bepalen of je de juiste baan hebt

Het vinden van de juiste carrière is niet makkelijk. Als je jezelf ooit hebt gevraagd: “Ben ik op de goede weg?” of “Is dit het werk dat ik altijd moet doen?”, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben hier zeven vragen die je jezelf kunt stellen om uit te vinden als je wel de juiste carrière hebt uitgekozen.

1. Ben ik gepassioneerd over wat ik doe?

2. Sta ik elke ochtend met plezier op om naar het werk te gaan?

3. Hoe voel ik me op zondag?

4. Hoe vaak klaag ik over mijn werk?

5. Heb ik het gevoel dat ik gewaardeerd wordt?

6. Ben ik bereid om extra werk te doen?

7. Voel ik me voldaan aan het eind van de dag?

Als je deze vragen met ja hebt beantwoord zit je waarschijnlijk op de goede weg. Zo niet dan wordt het tijd om te gaan kijken wat je echt wilt.

Geef een reactie

Door op de site te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren", dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten