Complimenten die mannen graag horen

Mannen willen net zo graag een compliment krijgen van de vrouw in hun leven, zoals wij die regelmatig van hen ontvangen. Alleen geven wij vrouwen niet zo vaak complimenten aan onze man. Toch is het belangrijk voor een goede relatie om hem regelmatig een compliment te geven. We hebben hier de soorten van complimenten op een rij gezet die mannen graag vaker zouden willen horen.

1. Complimenten die laten zien dat je in hem gelooft. Bijvoorbeeld: Ik geloof in je. Ik hou van hoe gedreven je bent. Ik weet dat je dit kunt bereiken.

2. Complimenten over zijn lichaam en uiterlijk. Bijvoorbeeld: Wow, je ziet er mooi uit in dat pak of die trui. Wat een mooie gespierde armen. Het trainen werpt echt zijn vruchten af.

3. Complimenten die zijn inspanningen erkennen. Bijvoorbeeld: Je bent zo goed voor mij. Dank je wel dat je voor me hebt gekookt, ik vind het heerlijk en ik waardeer het echt. Bedankt dat je naar me hebt geluisterd.

4. Complimenten die laten zien dat je respect voor hem hebt. Bijvoorbeeld: Je bent een goede man. Ik ben trots op je.

5. Complimenten die laten zien dat je hem vertrouwd. Bijvoorbeeld: Ik vertrouw je. Ik sta aan jouw kant. Je geeft altijd het beste advies.

6. Complimenten dat laten zien dat je geroerd bent door hem. Bijvoorbeeld: Ik kan het niet helpen, maar je maakt me altijd aan het blozen. Je weet altijd hoe je me moet laten lachen.

Geef een reactie

Door op de site te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren", dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten