De top 10 bizarre redenen om een relatie te verbreken!

BreakUpMeestal zijn de redenen om uit elkaar te gaan voor de hand liggend en vaak zie je het van te voren al aankomen. Maar dat het niet altijd zo is blijkt uit een Brits onderzoek. Aan het onderzoek van Fickletattoos.com namen 1900 mannen en vrouwen boven de 18 jaar deel, en enkele van de redenen waren op zijn zachtst gezegd wispelturig. Het onderzoek onthuld de meest rare redenen waarom Britten een relatie beëindigen.

5 vreemdste break-up redenen (bij mannen)

1. ‘Ze had te veel seksspeeltjes die een beetje intimiderend zijn om eerlijk te zijn.’
2. ‘Ze negeerde herhaaldelijk verzoeken om het wc-deksel omhoog te laten, wat mijn gebruiksgemak aantast.’
3. ‘Haar oma keek me raar aan, en ik werd er bang van.’
4. ‘Ik werd geconfronteerd met het spelen van een vieze vagina toen het niet op tijd werd gewassen voor het weekend.’
5. ‘Mijn vrienden vertelden me dat ze altijd lelijk was en ik kon het niet meer aan.’

Top 5 vreemdste break-up redenen (door vrouwen)

1. ‘De manier waarop hij bepaalde woorden uitsprak wonden me op’.
2. ‘Hij droeg een aftershave die ik haatte, dus was ik klaar met hem.’
3. ‘Hij spoelde de wc nooit door dus moest hij gaan.’
4. ‘Hij knipte zijn vinger nagels niet vaak genoeg wat me lichamelijk ziek maakte.’
5. ‘Zijn constante zware ademhaling werd me te vervelend’.

Geef een reactie

Door op de site te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren", dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten